O čaji

Cool Drinks - osvěžení na cesty

  • O čaji

Ve společnosti Oxalis vám již 26let nabízíme to nejlepší z čaje a kávy do vašich hrníčků. Ani za dlouhou dobu své existence jsme neusnuli na vavřínech a sledujeme nejnovější trendy v gastronomii, abychom vám mohli naservírovat nové požitky a potěšit vaše chuťové buňky.

Jak vznikl nápad na Cool Drinks

V čajovém oboru bývá v létě jak se říká „okurková sezóna“, v posledních letech se díky klimatickým změnám a působícím tropickým teplotám snižovala obliba pití horkých nápojů. Přemýšleli jsme, jak bychom mohli naše zákazníky opět přimět k pití čaje i v letních dnech. Vymysleli jsme směsi pro osvěžující variantu ledového čaje. A tak jsme opět zvýšili popularitu čaje i v letní sezóně. Připravit si ledový čaj je snadné a rychlé, když jste ovšem v rozpálené betonové džungli města, chcete se osvěžit tady a teď. A tak se zrodila naše novinka – chlazené nápoje Cool Drinks v designové lahvičce, která skvěle padne do ruky, udrží nápoj déle vychlazený a tak snadno a rychle osvěží. Nově jsme zabrousili do kategorie „ready to go“ nápojů, náš Cool Drink si tak můžete vzít kamkoliv s sebou a je připraven k okamžité konzumaci. V nabídce si můžete vybírat jak z ledových čajů, tak i dvou druhů káv.

Tyto nápoje jsou zpracovány metodou cold brew, tedy pomalou macerací. Díky tomu mají dokonale plnou chuť a vůni. Celkem jsme pro vás připravili 10 druhů Cool Drinks, z tak široké nabídky si vybere zkušený čajomil i ti, co jinak čaj téměř nepijí. Možná vás překvapí i tři druhy se zeleným čajem Matcha s ovocnými příchutěmi. Jen si dejte pozor u drinku z kávy Guatemala Hoja Blanca, díky dlouhé době louhování obsahuje více kofeinu než jste možná zvyklí, proto lahvičku nedoporučujeme pít na ex, ale dávkujte si tuto kofeinovou vzpruhu po doušcích a vychutnejte si skvělou chuť.

Cool Drinks kávy

Belgické pralinky – Cold Brew Coffee 250ml

Ochutnejte zázračně dobrou praženou kávu s chutí nejjemnější belgické čokolády.

Guatemala Hoja Blanca – Cold Brew Coffee 250ml

Výběrová káva z regionu Hoja Blanca patří k tomu nejlepšímu, co nám může Guatemala dát. 100% arabika se sladkou chutí a vůní lískových oříšků, nugátu a smetany propůjčila svou jedinečnou chuť i chlazenému Cool Drinku. Užijte si skvělou chuť bez cukru.

Cool Drinks čaje

Brusinka – Cold Brew Fruit Tea 330ml

Kdo má rád teplý ovocný čaj, jeho vychlazenou variantu si zamiluje. Nejlepší vlastnosti ovoce s dominantní brusinkou s rozpoznatelnými tóny oblíbeného karamelu.

Earl Grey Superior – Cold Brew Black Tea 330ml

Ledový nápoj z černého čaje Earl Grey Superior, pro všechny příznivce originálních chutí bez dalších příkras. Dokonalý zážitek z chuti bez cukru.

Jahoda-Aloe – Cold Brew White Tea 330ml

Pravý bílý čaj Shou Mei s příchutí jahody a aloe je na léto jako stvořená. Promísení jemných chutí zaujme mlsné jazýčky.

Matcha Máta-Citron – Cold Brew Herbal Tea 330ml

Cool Drink Matcha s mátou a citronovou šťávou nejlíp chutná pořádně vychlazený. Sklenice plná zdraví, bohatá na vitaminy a antioxidanty.

Matcha s příchutí Kiwi 330ml

Výrazná chuť čaje Matcha podpořená přírodním kiwi aroma pro další chuťový zážitek z nápojů Cool Drinks.

Matcha s příchutí Višeň – Cold Brew Herbal Tea 330ml

Opojná kombinace čaje Matcha s ibiškovým výluhem a slaďoučkým višňovým aroma. To musíte ochutnat.

Rooibos Lákavé pokušení – Cold Brew Herbal Tea 330ml

Podmanivé spojení vysoce jakostního čaje Rooibos s letní chutí jahod a exotického ovoce je zkrátka lákavým pokušením.