O čaji

Držíte suchý únor? Máme tipy, se kterými to zvládnete

  • O čaji

Začali jste držet suchý únor, ale nejste si jistí, zda vydržíte celý měsíc bez kapky alkoholu? Máme pro vás vybrané produkty, které jsou 100% nealko, ale uspokojí vaši touhu a chuť na skleničku něčeho dobrého.

Suchý únor je měsíc, kdy se spousta lidí zapojuje do výzvy vydržet celý měsíc bez alkoholu neboli jak se lidově říká „na suchu“. Pokud jste zvyklí si občas dát skleničku dobrého vína, neodoláte sladkým likérům nebo jen milujete chuť míchaných koktejlů, máme pro vás pár tipů, jak si tento měsíc usnadnit bez švindlování. Již za měsíc abstinence se můžete těšit na lepší spánek, více energie a zvýšenou fyzickou kondici, čistší hlavu, snadnější trávení a možná i pár shozených kilogramů.

Schovejte panáky a skleničky, vytáhněte hrníčky

Jste zvyklí si k dobré knize nalít sklenku vína? Vyměňte svůj oblíbený muškát za konvičku chutného čaje Mate Vino, který je dokonalým spojením muškátového vína a brazilského mate. Tento čaj omamně jen voní, navíc vám dodá spoustu energie.

Vyrážíte rádi na hory, kde si můžete dopřát něco dobrého na zahřátí? Alpský punč je čaj přímo pro vás, pravý černý aromatizovaný čaj s výraznější chutí koření vyváženou sladkým karamelem vás zahřeje stejně skvěle.

Jestliže dáváte spíš přednost válení na pláži s koktejlem v ruce, máme pro vás hned tři tipy, jak si užít skvělou chuť koktejlů i u vás doma a bez kapky něčeho ostřejšího. Exotickou dovolenou vám připomene Piňa Colada s typickou chutí šťavnatého ananasu a kokosu. Jako na Havaji se budete cítit s čajem Hawaii Cocktail s dokonalou harmonií šťavnatého ananasu a tropického ovoce. Energii nasbíráte s Mate Banánový koktejl, který v sobě snoubí šťavnaté spojení exotického banánu, sladkých tónů jahod a brazilského mate.

Domácí pohodu si vychutnáte nejlépe s černým čajem Irish Cream, který připomíná lahodnou krémovou chuť irského likéru.

Užijte si maximální relax, napusťte si vanu plnou pěny a dejte si šálek zeleného čaje sencha s perfektní harmonií šampaňského s jahodami. A když už jsme u těch jahod, nesmíme zapomenout na náš skvělý ovocný čaj s ibiškem Opilé jahody, který vás dostane podmanivou chutí lesních jahod s dotekem alkoholu.

Vytříbená chuť kávy

Vylepšíte si občas odpolední kávu kapkou něčeho ostřejšího? Co kdybyste si mohli vychutnat svou oblíbenou kávu bez panáčka likéru, za to se skvělou chutí a vůní? Dopřejte si třeba Alžírskou kávu s aroma vaječného koňaku, oblíbený Baileys nebo aromatizovanou kávu s aroma irského krému. Mezi našimi loňskými novinkami se objevila také Rumba, lahodná aromatizovaná káva s aroma vaječného koňaku a rumu.

 

Zbavte tělo toxinů

Chcete využít suchý únor k celkové očistě těla? Pomůžou vám účinné bylinky, které jsme namíchali do funkčních bylinných směsí. Stačí si jen vybrat a pár dní vybraný čaj popíjet, první výsledky se dostaví zpravidla již po 10 dnech.

Je známo, že alkohol tělo dehydratuje, proto je potřeba doplnit potřebnou hydrataci nejlépe vodou nebo bylinnými čaji, které mají pro organismus i mnoho dalších benefitů.

Při pití alkoholu samozřejmě trpí nejvíce játra, dopřejte jim zasloužený odpočinek pro regeneraci. Játra odbourávají z těla toxické látky, pokud nepracují správně, můžete pocítit větší únavu nebo vás mohou trápit oteklé končetiny. Jaterní funkční bylinná směs obsahuje byliny jako smetánka, máta, ostropestřec a třezalka, které přispívají k normálnímu trávení a normální funkci jater. Tento čaj je výborný pro pročištění těla.

Pro důkladnou očistu těla jsme vytvořili Detoxikační čaj, jenž zbaví vaše tělo usazených toxických látek, obsažený ostružiník navíc přispívá k normálnímu trávení a jablečník přispívá k normální funkci jater a žlučníku. Nebo vyzkoušejte čaj Čistá krev, který je určený k pročištění těla. Obsažené byliny jako kopřiva a černý bez přispívají k vylučování.

Nevydrželi jste celý měsíc na suchu? Pak pro vás máme připravený bylinný čaj Kocovina, který vás dá i po té největší párty zpět do formy. Přispívá totiž k normální činnosti jater, ledvin i trávení.