O čaji

Tea Syrups - novinka, kterou musíte ochutnat

  • O čaji

Dlouho jste se nás ptali na různé čajové sirupy, hledali jsme způsoby, jak pro vás vytvořit jedinečný produkt, který by splnil naše vysoké nároky na kvalitu a vaše očekávání. Věříme, že si naši novinku Tea Syrups zamilujete na první ochutnání.

Neustále pro vás vymýšlíme nové produkty, které rozšiřují naši sortimentní nabídku. Poslední takovou novinkou jsou Tea Syrups. Čajové sirupy se vyrábí jako koncentrát z různých druhů čajů, jejichž chuť je doplněna o různé příchutě. Tyto sirupy jsou ideální na přípravu domácí limonády, která je plná chuti a příjemně osvěží.  

V naší nabídce můžete objevit koncentrát z černého čaje Pu-Erh s příchutí černého rybízu, sirup z oblíbeného zeleného čaje China Jasmín s příchutí arónie a vynikající Rooibos s příchutí jablka a rakytníku.

Výroba

Čajové sirupy jsou vynikající na přípravu domácí limonády, na přípravu chutných drinků nebo k dochucování nápojů. Tea Syrups se vyrábí v České republice podle originální receptury, jsou zcela bez umělých sladidel a barviv, jen s třtinovým cukrem.
Příprava čajové limonády je snadná a rychlá, koncentrát nařeďte studenou pitnou vodou v poměru 1:10 a vychutnejte si zajímavou chuť, ve které ucítíte osvěžující ovoce i čaj.

Skladování

Aby vám sirup vydržel, co nejdéle, chraňte ho před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte nejlépe v lednici - v chladu při teplotě 4 - 8 °C a spotřebujte během 4 týdnů. Usazenina není závadou, případně sirup před použitím protřepejte.

Připravte si skvělou limonádu s chutí čaje

Čajové sirupy Tea Syrups jsou přímo stvořené pro přípravu osvěžujících domácích limonád. Smíchejte pouze se studenou vodou v poměru 1:10. Pro ještě větší zážitek z chuti můžete doplnit limonádu o čerstvé kousky ovoce. Pokud máte doma výrobník sody (např. Soda Stream), zkuste sirup přidat do čerstvě připravené sodovky. Uvolňující se bublinky zvýrazňují příjemně sladkou chuť čaje a ovoce.

Sirup do čaje

Tea Syrups můžete přidat i do teplého čaje, kterému dodá novou dimenzi chuti. Kombinujte sirupy nejlépe podle základu čaje, na kterém je sirup vytvořen. K černému čaji se bude skvěle hodit sirup Pu-erh černý rybíz, k zelenému čaji zase China Jasmín s aronií a k rooibosu samozřejmě Rooibos Jablko - rakytník.

Čajový sirup do kávy

Možná si říkáte, že čaj a káva přece nejdou dohromady. Budete se ale divit, jak skvěle pasuje čajový sirup do espressa nebo jiných kávových nápojů. Co takhle káva, která voní i chutná jako čerstvě upečený jablečný štrůdl? Připravte si kávu oblíbeným způsobem, pokud chcete, přidejte i mléko, na závěr nalijte do šálku kávy trošku (množství malého panáka) čajového sirupu Rooibos Jablko - rakytník a vychutnejte si jedinečnou chuť tohoto nápoje. 

Povzbuzující kávu se sladkou notou připravíte zase spojením kávy a čajového sirupu Pu-erh černý rybíz. Především výrazný rybíz dodává kávě neotřelou chuť, kterou budete chtít ochutnávat stále dokola.