O čaji

Tipy na dárky na Vánoce

  • O čaji

Víme přesně, čím potěšit milovníky kávy, čajů a hřejivé pohody. Pokud hledáte tipy na vánoční dárky, jste na správné adrese. V Oxalis si vyberete z dárků, které potěší opravdu každého a zahřejí nejen u srdíčka.

Vánoce jsou spojeny se spoustou tradic. Tou nejkrásnější je tradice darovat svým blízkým dárek od srdce. Dárkové balení Vánoční tradice plné vánočních čajů dodá svátkům tu pravou atmosféru. Tuto dárkovou taštičku můžete doplnit krásným hrníčkem se stejným vánočním motivem a dózičkou, aby čaj zůstal co nejdéle čerstvý.

Pro obdivovatele východní kultury jsme připravili speciální dárkové balení Japan, které ukrývá dva japonské zelené čaje Sencha Satsuma a Genmaicha Musashi. Krásné provedení dodává balení luxusní vzhled.

Darujte hřejivý pocit. Čaj potěší každého, stačí si přivonět a vykouzlí jim úsměv na tváři. Můžete si vybrat i z vánočně laděných čajů a spousty dárkových balení, které provoní vaše Vánoce.

Ani milovníci vůně kávových zrn nepřijdou zkrátka. Naše pražírna Oxalis jela před Vánocemi na plné obrátky, abychom naplnili skladové zásoby a vy si tak mohli užívat kouzelnou pohodu s rodinou a přáteli u šálku dobré kávy. Dárky z Oxalis mají jen malý háček, většinou je už předem prozradí nádherná vůně, která se line z balíčku. Dárková balení vám usnadní práci a ušetří balící papír i spoustu nervů, když vám chybí šikovnost u balení dárků.  

Zpříjemněte si čekání na Ježíška šálkem voňavé kávy z limitované edice Winter edition. Dostane vás příchutí sladkého medu a vánočního koření v kombinaci s mléčnou pěnou.

Hledáte více tipů na dárky? S naším nákupním rádcem je výběr dárků hračka. Pro inspiraci jsme vybrali 35 tipů na vánoční dárky a rozdělili přehledně do kategorií, abychom vám hledání toho pravého dárku, co nejvíce usnadnili. Pokud máte více času, navštivte také některou z našich kamenných prodejen, kde vám vyškolený personál poradí s výběrem perfektního dárku.

Nestíháte nebo nakupujete dárky na poslední chvíli? Máme pro vás rychlé řešení. Věnujte svým blízkým dárkový poukaz a nechte na nich, ať si vyberou z naší široké nabídky produktů přesně podle svého gusta. Dárkový poukaz vám přijde ihned po zaplacení na e-mail, stačí ho jen vytisknout a položit hezky pod vánoční stromeček.

Chcete svým blízkým dělat radost každý měsíc klidně po celý rok, aniž byste hnuli prstem? Připravili jsme tři druhy předplatného, můžete si vybrat balíček čistých čajů, mix čistých a aromatizovaných čajů nebo balíček zrnkové kávy. Tyto balíčky můžete objednat na 6 měsíců nebo rovnou na celý rok. Každý měsíc náš tým degustátorů vybírá do těchto balíčků zajímavé produkty, ty pak automaticky posíláme na adresu obdarovaného. Pokud máte ve svém okolí milovníka čaje nebo kávy, tímto dárkem to u něj vyhrajete na plné čáře.