Tipy na dárky

Přírodní kosmetika ASTRAIA

  • Tipy na dárky

Představujeme vám přírodní kosmetiku s čajem a kávou Oxalis. Žádné zbytečné chemické látky, jen síla přírody. Objevte tajemství zdraví a krásy ukryté v kávovém zrnku a lístku čaje.

OXALIS své znalosti mimořádných účinků čaje a kávy uplatnil také při vývoji unikátní kosmetiky. Přirozené a tělu prospěšné vlastnosti cenných výtažků z prvotřídních surovin se v kosmetice ASTRAIA prolínají s tradičními výrobními postupy. Výsledkem jsou originální přípravky pro péči o pleť a vlasy s extrakty z oblíbeného japonského zeleného čaje Sencha Satsuma a vynikající zelené kávy Kolumbie Supremo typu arabika, které se nyní z obvyklých šálků přesunuly do designových dóziček a lahviček s kosmetikou. A že jim to sluší!

Proč budete kosmetiku ASTRAIA milovat?

Účinky extraktů z čaje a kávy jsou v kosmetice ASTRAIA podpořené pečlivým ručním zpracováním, využitím tradičních přírodních surovin, jako jsou vysoce kvalitní rostlinné oleje, másla a vosky, v kombinaci s moderními ingrediencemi, například kyselinou hyaluronovou, přírodními emulgátory a filtry.

Každý z produktů ASTRAIA vás navíc okouzlí jedinečnou jemnou vůní, na které si dal OXALIS velmi záležet. Šampony, kondicionéry, mýdla i krémy ASTRAIA jsou velmi šetrné, a jsou proto vhodné i pro citlivou pleť.

Má vaše pleť chuť na čaj, nebo kávu?

Dopřejte své pleti šetrnou péči přírody, hýčkejte své kadeře vybranými ingrediencemi obsaženými v originálních recepturách kosmetiky ASTRAIA. Kde začít?

Kosmetika ze zeleného čaje Sencha Satsuma

Extrakt z japonského zeleného čaje Sencha Satsuma mírní projevy stárnutí a obsahuje antioxidanty, které chrání pokožku před volnými radikály. Podporuje prokrvení, čistí póry a pleť regeneruje a zvláčňuje. Při použití ve vlasové kosmetice prokazatelně podporuje růst vlasů.

Přírodní tělové mýdlo ASTRAIA

Přírodní tělové mýdlo s extraktem z japonského zeleného čaje Sencha Satsuma podporuje prokrvení kůže, čistí póry a regeneruje a zvláčňuje pleť. Unikátní látky obsažené v zeleném čaji mírní projevy stárnutí. Mýdlo je vhodné pro pokožku celého těla a díky svému složení si ponechává vyživující a zvláčňující vlastnosti, které posilují přirozenou funkci pokožky. Neobsahuje umělá pěnidla, barviva ani syntetické vůně.

Přírodní šampon ASTRAIA

Šampon s extraktem z japonského zeleného čaje Sencha Satsuma poskytne vašim vlasům výjimečnou přírodní péči. Zelený čaj má příznivé účinky na kvalitu vlasů a obsahuje antioxidanty, které chrání pokožku před volnými radikály, současně dodává vlasům přirozený lesk a svěžest. Panthenol a pšeničný protein vlasy hydratují, posilují jejich pevnost a pružnost. Po umytí jsou vlasy jemné, dobře se rozčesávají a získávají na objemu. Šampon obsahuje přírodní ingredience a je vhodný pro normální typ vlasů.

Vlasový kondicionér ASTRAIA

Bezoplachový kondicionér s extraktem z japonského zeleného čaje Sencha Satsuma poskytne vašim vlasům výjimečnou přírodní péči. Antioxidanty v zeleném čaji jsou důležité pro ochranu vlasů před volnými radikály. Jemná emulze posílená o panthenol má příznivé účinky na kvalitu vlasů, dodává jim objem a svěžest, má antistatický efekt, vyhlazuje vlasové vlákno a zabraňuje jeho vysušení.

Přírodní tuhé mýdlo ASTRAIA

S extraktem z japonského zeleného čaje Sencha Satsuma Přírodní tuhé mýdlo obsahuje extrakt z japonského zeleného čaje Sencha Satsuma a současně jeho celé lístky. Podporuje prokrvení, čistí póry, regeneruje a zvláčňuje pokožku. Je vhodné pro pokožku celého těla. Mýdlo je vyrobené z rostlinných olejů a tuků, které podporují přirozenou funkci pokožky a zabraňují jejímu vysoušení. Kousky čajových lístků působí jako jemný peeling.

Zubní pasta Matcha ASTRAIA

Přírodní zubní pasta s extraktem z japonského zeleného čaje Sencha Satsuma a práškovým čajem Matcha je šetrnou variantou ústní hygieny. Přírodní abraziva jsou bohatá na minerály a spolu s kokosovým olejem zuby dokonale čistí a zajišťují optimální péči o dásně. Příjemnou chuť propůjčují pastě xylitol, působící proti zubnímu kazu, skořice, hřebíček, citron a pomeranč. Tymián a šalvěj zklidňují sliznice a osvěžují dech. Pasta neobsahuje fluoridy, umělá aromata ani mentol, je vhodná i při užívání homeopatik.

Přírodní deodorant ASTRAIA

Vysoce účinný přírodní deodorant vám zajistí spolehlivou ochranu a dodá dlouhotrvající svěžest. Výtažek ze zeleného čaje Sencha Satsuma přispívá k hydrataci jemné pokožky podpaží. Šetrné složení s obsahem esenciálních olejů pomáhá potlačit tělesný zápach, aniž by ovlivnilo přirozenou regulační funkci kůže. Ta pak může lehce dýchat a odvádět škodlivé látky z těla.

Kosmetika ze zelené kávy Kolumbie Supremo

Extrakt ze zelené kávy Kolumbie Supremo typu arabika zpomaluje proces stárnutí, zlepšuje regeneraci pleti, viditelně zmírňuje otoky. Pokožku navíc intenzivně vyživuje a zvláčňuje.

Přírodní oční krém ASTRAIA

Přírodní oční krém obohacený o extrakt ze zelené kávy Kolumbie Supremo typu arabika intenzivně pečuje o oční partie. Zklidňuje namáhanou kůži kolem očí a posiluje elasticitu očních partií. Antioxidanty přítomné v kávovém extraktu zpomalují proces stárnutí. Kofein a kyselina hyaluronová dodávají pleti potřebnou pružnost, vitalitu a mladistvý vzhled. Pravidelné používání očního krému pokožku regeneruje, vyživuje a zvláčňuje.

Přírodní pleťový krém ASTRAIA

Přírodní pleťový krém obsahuje unikátní aktivní látku*, která chrání pokožku před negativními vlivy infračerveného záření a modrého světla z elektronických zařízení a vytváří přirozenou bariéru proti nečistotám z ovzduší. Krém je obohacený o extrakt ze zelené kávy Kolumbie Supremo typu arabika. Antioxidanty přítomné v kávovém extraktu zpomalují proces stárnutí. Arganový olej, olej z meruňkových jader a gel z aloe vera regenerují pleť, vyživují ji a zvláčňují. * Stříbrná medaile v soutěži o nejinovativnější ingredienci za rok 2017

Krém na ruce ASTRAIA

Přírodní výživný krém na ruce s extraktem ze zelené kávy Kolumbie Supremo typu arabika a dalšími cennými látkami poskytuje vaší pokožce jedinečnou ochranu a péči. Kávový extrakt bohatý na antioxidanty zpomaluje proces stárnutí. Bambucké máslo a panthenol intenzivně vyživují a hýčkají namáhanou pokožku rukou. Lanolin chrání kůži před nepříznivými vlivy počasí. Při pravidelném používání krému je pokožka rukou pevná, vláčná a svěží.

Dárkový balíček pro ženy

Čím potěšíte ženu? Jedinečnou a kvalitní kosmetikou! Set pečující přírodní kosmetiky s výtažky ze zeleného čaje a kávy. Hýčkejte svoji pleť s přírodními produkty a užívejte si příjemnou vůni. V balíčku najdete vysoce účinný přírodní deodorant s kuličkovým aplikátorem, přírodní výživný krém na ruce s extraktem ze zelené kávy, který poskytuje pokožce jedinečnou ochranu a péči, přírodní oční krém s extraktem ze zelené kávy, který intenzivně pečuje o pokožku okolo očí, zklidňuje namáhanou kůži a posiluje elasticitu očních partií. To vše v krásném dárkovém balení s mašlí.

https://oxalis.cz/img/p/3/0/6/9/3069.jpg