Tipy na dárky

Tipy na dárky pro maminku

  • Tipy na dárky

Druhá květnová neděle je už po století věnovaná všem maminkám. Letos Den matek připadá na neděli 8. května. Už přemýšlíte, čím maminku potěšíte?

Nemusíte utrácet za dárky majlant. Udělejte mamince radost dárkem, který ji zahřeje nejen u srdce. Z široké nabídky čajů a káv si jistě vyberete.

Rozmazlujte svou maminku voňavým potěšením v podobě sypaného čaje. Řekněte jí i beze slov, že je díky ní život Růžová zahrada, tento černý čaj s kouzelnou chutí zralého ovoce a s okvětními plátky růží je radostí i na pohled. V tento den ji můžete potěšit i Svátečním čajem s lákavou harmonií třešní a květin.

Patří vaše maminka mezi milovníky šampaňského? Pak ji určitě uděláte radost čajem Jahoda v šampaňském, jedná se o zelený čaj Sencha s příchutí šampaňského s jahodami.  

Ať už je jí 40 nebo třeba 70, ukažte jí, že je stále kočka a sluší jí to, čaj Pretty Woman mluví sám za sebe. Navíc je moc dobrý, skvělé chuti jahod a třešní v kombinaci s bílou čokoládou bude jen těžko odolávat.

Čokoláda bez výčitek

Místo bonboniéry plné cukru jí dejte stejně sladkou kávu s příchutí Belgických pralinek, kterou si může vychutnat bez výčitek. Podobně jako kávu Pařížský krém, která chutí připomíná oblíbený pařížský dort.

Mlsání povoleno

Téměř každá žena je na sladké, dopřejte mamince sladkou odměnu za její celoživotní práci. Dobroty z řady Mlsání povoleno obsahují pečlivě vybrané ingredience a navíc jsou zabaleny v ekologických obalech.

Přirozeně krásná

Obdarujte maminku přírodní kosmetikou s účinnými extrakty z čaje nebo kávy. Nechte ji hýčkat pleťovým krémem, který je plný antioxidantů a vytváří přirozenou bariéru proti nečistotám z ovzduší. Pro krásně hebké ruce jí můžete pořídit přírodní výživný krém na ruce s extraktem ze zelené kávy Kolumbie Supremo a dalšími cennými látkami. Krásné lokny plné lesku jí zajistí šampon se zeleným čajem.

 

Dárková balení

Neumíte věci pěkně zabalit? Využijte již připravených dárkových balení.

To nejlepší z darů samotné přírody. Darujte mamce zdraví a jedinečný chuťový zážitek z šálku bylinného čaje. Dárková taška Česká louka obsahuje bylinné čaje Česká louka a Z luhů a hájů.

Nic není příjemnějšího než něžné pohlazení od milované osoby. Tento dárek potěší každou maminku, navíc je v krásném balení.

 

Soutěž o voňavý dárek

Vyhrajte vychytaný dárek ke Dni matek! Soutěžte o nádhernou kytici ke Dni matek, vynikající čaje a dobrůtky od firmy Oxalis.

Den matek je ideální příležitost k poděkování mamince za vše, co pro Vás dělá a znamená. Své sdělení můžete podtrhnout krásnou voňavou kyticí a vynikajícími čaji se sladkými pochutinami. Soutěžte s námi o vymazlený dárek!

Soutěž na Instagramu o čaje a pochutiny Oxalis a kytici

Soutěžit můžete od 28.4. do 4.5. 2022 na Instagramu: https://www.instagram.com/p/Cc5DVjkjLUx/

Jak soutěžit:

✔Napište do komentáře, za co chcete mamince poděkovat

✔Sledujte @oxalis.cz a @fleurop_cz

Výherci budou vylosováni ve středu 4.5. 2022 :-)

Výherní balíček s čaji, kyticí a sladkými pochutinami dorazí výhercům, anebo obdarovaným 6.5. 2022. Jména výherců budou zveřejněna na profilech fleurop.cz a oxalis.cz dne 10.5. 2022. 

✔Soutěž není sponzorována, podporována ani spravována společností Instagram (Meta) a nijak s ní nesouvisí.

Výhra potěší 5 soutěžících

Výherci soutěže, se mohou těšit na voňavé a chutné překvapení. Krásně zabalený dárkový balíček doručí kurýr PPL mezi 10 a 14.hodinou až do rukou obdarovaných. V balíčku maminky najdou čerstvé květiny, delikatesní čaje Oxalis a sladké dobroty.

Dárkový balíček obsahuje:

  • čaj Oxalis Růžová zahrada
  • čaj Oxalis Malina v medu
  • sladké mandle ve skořici a čokoládě
  • praktické čajové sítko
  • čajovou dóza
  • krásnou voňavou kytici ke Dni matek od Fleurop

Pochutiny Oxalis

Gurmánské čaje Oxalis rozmazlí maminčiny chuťové pohárky! A aby se mamince mlsalo ještě lépe, čajový set jsme doplnili ještě mandlemi ve skořici a čokoládě. V neposlední řadě přidáváme praktickou čajovou krabičku a sítko.

Kytice ke Dni matek

Květinová kolekce ke Dni matek je pestrá, svěží, nápaditá a optimistická. Vaše maminka si zaslouží nádherný květinový dík! Věnujete mamince dárek, který pohladí na duši.

Přejeme Vám hodně štěstí v soutěži!

 

Úplná pravidla soutěže

Tato pravidla slouží jako doplnění informací týkajících se pravidel soutěže uvedených organizátory na sociální síti, kde je soutěž organizována. Organizátorem soutěže jsou společnosti: Fleurop - Interflora Česká s.r.o., se sídlem Václavské náměstí 795/40, Praha 11000 a Oxalis s.r.o., se sídlem K Teplinám 663, Slušovice 76901 (dále jen „organizátoři“).

  1. Termín a místo konání soutěže

Soutěž se uskuteční v rámci účtu organizátorů na sociální sítích v době a na území uvedeném v informacích o soutěži na sociální síti.

  1. Účastníci soutěže

Účastníkem soutěže může být pouze fyzická osoba starší 18 let s adresou pro doručování na území České republiky. Účastí v soutěži vyjadřuje soutěžící souhlas s pravidly a podmínkami soutěže.

III. Podmínky soutěže a výhry

Podmínky výhry a pravidla, dle kterých bude určeno pořadí výherců, jsou uvedeny v informacích o soutěži na sociální síti. V informacích o soutěži je dále popsána i samotná výhra. Předání výhry výherci bude zajištěno prostřednictvím třetí strany zajišťující doručovatelské služby, konkrétně prostřednictvím doručovací služby PPL.

  1. Zpracování osobních údajů

Účastí v této soutěži bere soutěžící na vědomí zpracování poskytnutých osobních údajů pro účely realizace (tedy jejího vedení, organizace a vyhodnocení) této soutěže, veřejné vyhlášení výherce (na sociálních sítích organizátorů) a kontaktování výherce z důvodu oprávněného zájmu organizátora na úspěšné realizaci soutěže. Zpracovány budou kontaktní údaje účastníka. Účastník bere na vědomí, že poskytuje svoje osobní údaje dobrovolně a že má právo na přístup k osobním údajům a právo na opravu těchto osobních údajů, blokování nesprávných osobních údajů a namítání jejich zpracování. V případě pochybností o dodržování práv organizátorem se účastník může obrátit na organizátory soutěže nebo Úřad pro ochranu osobních údajů.