Tipy na dárky

Vánoční tipy

  • Tipy na dárky

Ťuk, ťuk… co to? To už Vánoce klepou na dveře. Nejvyšší čas začít vybírat dárečky pro své blízké. Pokud nechcete darovat jen další nepotřebné chytače prachu, potěšte druhé příjemným dárkem, který je zahřeje.

Dárkem v podobě čaje nebo kávy určitě nikoho neurazíte, ba naopak, je to velmi praktický dárek, který si můžete užít i všichni společně u vánoční pohádky. Jedinou nevýhodou je, že pokud chcete obdarovaného překvapit, málokdy se to podaří, naše čaje a kávy totiž tak voní, že se samy prozradí. Pokud si nevíte rady, využijte našeho průvodce užitečnými tipy na dárky.

Hřejivé pohlazení

Čaj je velice praktickým dárkem, dobrý čaj si dá totiž každý, a když jím provoníte celou místnost, naladí příjemnou atmosféru a zahřeje na duši. Čajů existuje hned několik druhů, většina z nás už vyzkoušela klasický černý, zelený nebo ovocný. Nebojte se vyzkoušet i nové chutě. Určitě své milované potěšíte třeba voňavým Rooibosem nebo medovým Honeybushem. Pokud je chcete dárkem okouzlit, zvolte dárkové balení kvetoucích čajů, možná se jim zalíbí už samotné balení, ale teprve po zalití začíná ta pravá podívaná. 

Pokud patříte mezi takzvané nebaliče nebo balíte dárky do tvaru bonbónku, máme pro vás ideální řešení. Naše vánoční dárková balení jsou už nachystaná přímo pod stromeček, stačí je pouze označit jmenovkou, ať se všichni o dáreček pod stromkem nepoperou.

Voňavé překvapení

Samozřejmě nemůžeme zapomenout na vyznavače dobré kávy. Milovníci tohoto tmavého nápoje většinou nezůstanou u jednoho druhu, ale rádi zkouší nové chutě a vůně. Ženy potěšíte aromatizovanou kávou, která uspokojí i jejich mlsný jazýček, překvapte je třeba naší vánočně vyladěnou novinkou s příchutí Čokoláda-kokos. Kávoznalcům nadělte úžasnou kávu BIO Peru nebo kávu zpracovanou tzv. medovou metodou Kostarika Venecia Honey. Opravdové gurmány potěšíte voňavými zrnky z naší řady Ikona Coffee. A pokud doma nemáte pořádný kafemlýnek, pořiďte si tohoto elegantního pomocníka: Kávový mlýnek Mini - je sice malý, ale opravdu šikovný.

Servírujte čaj i kávu stylově

K dobrému čaji a kávě se hodí i krásný hrnek, v naší nabídce najdete opravdové skvosty a neotřelé tvary. Co třeba zajímavý hrníček s průřezy a obsahem 0,6 litru? Nebo je libo spíše stylový pár Magnus a Maja do moderní domácnosti? U nás si vybere opravdu každý. Milovníky čaje a kávy nezklamete ani slušivou dózou na čaj nebo kávu, protože dóziček není nikdy dost. Klasická čajová souprava Timea v moderním pojetí je skvělým dárkem i pro ty nejnáročnější.

https://oxalis.cz/img/p/2/9/7/2/2972.jpg

Hlavně ale nezapomínejte, že Vánoce jsou svátky klidu, tak se zbytečně nestresujte a kdybyste přeci jen měli z toho všeho nervy na pochodu, zklidněte je Balzámem na nervy a hoďte se do klidu.